Over ons

Max-kracht.nl is een van de meest populaire wetenschapsnieuwswebsites op het internet. Sinds de lancering in 1995 heeft de bekroonde site de loyaliteit verdiend van studenten, onderzoekers, professionals in de gezondheidszorg, overheidsinstellingen, opvoeders en het grote publiek over de hele wereld. Met ongeveer 5 miljoen maandelijkse bezoekers wereldwijd, bereikt max-kracht.nl een wereldwijd publiek.

De site biedt lezers het laatste nieuws over de nieuwste wetenschappelijke ontdekkingen in een gebruikersvriendelijk formaat – allemaal vrij toegankelijk zonder abonnementskosten. Met meer dan 200.000 onderzoeksartikelen over wetenschap, gezondheid, technologie en het milieu – er is voor elk wat wils op max-kracht.nl.

De site wordt meerdere keren per dag bijgewerkt met nieuws en artikelen, zeven dagen per week, en omvat ontdekkingen op alle gebieden van de fysische, biologische, aardse en toegepaste wetenschappen. Verhalen zijn geïntegreerd met foto’s en illustraties, links naar tijdschriften en academische studies, gerelateerd onderzoek en onderwerpen, en encyclopedische termen, om een ​​schat aan relevante informatie te bieden over bijna elk denkbaar wetenschappelijk onderwerp – van astrofysica tot zoölogie. En dankzij een aangepaste zoekfunctie kunnen lezers hun eigen onderzoek doen met behulp van het uitgebreide verhalenarchief van de site.

Topbedrijven die op internet willen adverteren, zijn ook max-kracht.nl gaan herkennen – niet alleen voor de kwaliteit van de inhoud, maar ook voor het goed opgeleide publiek. Premium-merkadvertenties voor toonaangevende consumenten, gezondheids- en technologiebedrijven worden regelmatig geplaatst op max-kracht.nl, bediend door grote advertentienetwerken. Mediagegevensbedrijven rangschikken nu max-kracht.nl bij de top 500 tot 1.000 websites van het internet.

Neem voor meer informatie contact met ons op.

Milan houdt toezicht op de dekking van diabetes, dieet en voeding, en huid en schoonheid.

Ze vindt het een eer om met een aantal van de beste journalisten in de gezondheidszorg te werken en vindt het heerlijk om verhalen te vertellen die een positieve impact hebben op het leven van miljoenen mensen.

Voordat hij bij max-kracht.nl kwam, was Milan een gezondheidsredacteur en een associate editor, waar ze de wellnessverticaal van de website beheerde.

Ze werkt ook samen met thought leaders in de gezondheids- en wetenschapsruimte over boekvoorstellen en manuscripten.