CoolAir analyse 2018, brandstofbesparing apparaat ervaringen, nederlands, reviews, bestellen, kopen, prijs

16
4.7 (93.33%) 3 votes

Fijn is het als je overal met je air conditioner naar toe kunt. Overbruggen van de hete zomer dagen en nachten met een handige draagbare unit, zonder je schuldig te voelen dat je bijdraagt aan uitstoot van CO2 of een hoge stroomrekening aan over houdt. Genieten van je zomer vakantie zonder dat de hitte daar spelbreker van is. Een unit dat je makkelijk kunt gebruiken in huis of op kantoor, zeker als je mileubewust bent en een kosten besparende alternatief zoekt. CoolAir bied je nu het alternatief! Deze innovatieve air conditioner is net wat je nodig hebt. Lees verder: www.CoolAir.nl

CoolAir analyse 2018, brandstofbesparing apparaat ervaringen, nederlands, reviews, bestellen, kopen, prijsMaak gebruik van deze aktie en beschik morgen over jouw eigen Cool Air koelapparaat.

Koop het hier: www.CoolAir.nl

Speciale aanbieding -50% KORTING

Klimaatsverandering maakt dat velen van ons de zomers als heter ervaren dan voorgaande jaren, met als gevolg dat de air conditioners vaak op hun maximale capaciteit draaien wat ons niet vrolijk maakt als de stroomrekening aan het einde van de maand gepresenteerd wordt.  Elektriciteit is nogsteeds in vele landen een kostbare product, die al gauw aantikt als de air conditioner ook nog aanstaat gedurende de dag.

En wat nu nu de air conditioner het op het heetst van de dag het laat afweten? Het is een hele rib uit je lijf om dat zo te laten vervangen. Niet een ieder is in staat direct een airconditioner te vervangen als deze stuk gaat. Een air conditioner vereist bovendien regelmatige service beurten, aanvullen van gas, verwisseling van filters. Allemaal uitgaven en onkosten waar je rekening mee moet houden. www.CoolAir.nl

Wat als je nu toegang had tot een alternatief waar je geen extra budget voor hoeft vrij te maken, geen hoge elektriciteitskosten hebt, maximaal kan genieten van koele en schone lucht op elk moment van de dag? Een geweldige uitkomst, niet? Nu met de revolutionaire uitvinding CoolAir luchtkoeler kunnen de bezorgdheden en ongemakken tot het verleden behoren. www.CoolAir.nl

Deze unit is draagbaar, super lichtgewicht,en kan overal op een vlakke oppervlak geplaatst worden. Je kunt het nemen naar je werk, op je kampeertrip, of gewoon thuis in de woonkamer, slaapkamer, overal waar je op een hete dag wat koele en schone lucht kunt gebruiken. CoolAir air conditioners zijn draagbaar en produceren geen onaangename geluidshinder. www.CoolAir.nl

CoolAir ervaringen, reviews, forum – recensie

CoolAir ervaringen, reviews, forum – recensieDe CoolAir ervaringen welke klanten delen op de CoolAir forum geven aan hoe tevreden zij zijn met deze aanwinst. De opties voor gebruik zijn uitéénlopend, maar de reviews positief. Op de CoolAir forum delen mensen hun ervaringen over het gebruik maar ook hoe kostenbesparend en zuinig deze unit werkt. In de reviews geven klanten onder andere aan dat ze zoveel meer voordeel uit het gebruik hebben gehaald, niet alleen voor hun portemonnee, maar ook voor het milieu doordat ze ernaar streefden hun eigen ecologische voetafdruk te verbeteren. In de recensies geven gebruikers aan op welke wijze dit product aangewend kan worden voor ecologische doeleinden en waarom het een goed alternatief is als je een persoonlijk doel nastreeft en op je eigen wijze een bijdrage wenst te leveren.

Het forum is een goede bron voor klanten en toekomstige klanten om hun CoolAir ervaringen te delen. De CoolAir reviews en recensies zijn ook voor de makers van dit product belangrijk omdat door de feedback zij kunnen werken aan verbetering van de technologie en kunnen inspelen op de behoefte van de klanten. www.CoolAir.nl

We moesten opzoek naar een alternatief om de hitte aan te kunnen zonder dat de stroomrekening doorsloeg. Een beetje rondneuzen naar alternatieve opties en ik kwam de CoolAir review site tegen. Dat was net wat ik nodig had op vervolgens de product pagina te bezoeken en direct drie stuks te bestellen. Waarom? Eenvoudig, een huishouden met twee studerende kinderen en een thuiswerkende moeder. Iedereen heeft zijn ruimte nodig en dan wordt het een knap dure grap om de airconditioners in huis aan te laten staan. We hebben overwogen een centrale airco te doen maar hebben er gauw vanafgezien vanwege de hoge kosten voor energie. Trouwens, dat is zonde want ook de ruimten die je niet gebruikt op het moment worden gekoeld. Wikken en wegen, maar toen kwam ik dit tegen. Beste aankoop, dat mij minder als een centrale airco kost en op maand basis absoluut geen invloed heeft om mijn stroomrekening. Thuiswerkende moeders, deze is ideaal!

Marjolein uit Papendrecht

Roadtrippen in de zomer is helemaal ons ding, maar het kost wel wat aan bezine als je inderdaag de trip moet afleggen met de air conditioner de hele tijd aan. Je wil natuurlijk ook ongestoord van het uitzicht genieten. De CoolAir koelapparaat was geweldig. We kochten het net voor onze 10 urige trip over de grens en hebben er echt van genoten. We konden van tijd tot tijd zelf de ramen opengooien en de auto bleef koel. Hoefden ook niet veel bij te tanken. Het was geweldig. We hoefden het alleen in de USB port te zetten en water in de tank doen voor we van huis vertrokken. Als je goedkoper reizen wil met de auto is benzine besparing zeker te overwegen, door de AC uit te maken en je CoolAir luchtkoeler aan te zetten. We genieten nogsteeds van onze koop, op elke trip. Waar we ook naar toe gaan, onze unit gaat met ons mee.

Bart uit Rotterdam

Mijn CoolAir ervaring was reeds bij het eerste gebruik indrukwekkend. Wie had gedacht dat zo’n klein apparaat binnen record tijd een slaapkamer kon koelen op een hete zomerdag? Dit werkt phenomenaal. Waar ik normaal niet eraan dacht een dutje te doen midden op de dag, kan ik dat nu ongestoord doen. En het werkt prima. De water tank bijvullen en zonder enige geluidshinder een dutje. Ik kan nu in een koele slaapkamer tot rust komen zonder dat ik me zorgen hoef te maken over allerlei stofdeeltjes die opwaaien of uit de AC komen waaien en mij een verkoudheid bezorgen.  Ik ben erg onder de indruk van zo’n klein ding dat zoveel verschil uitmaakt.

Julliette uit Breda

CoolAir analyse 2018, brandstofbesparing apparaat ervaringen, nederlands, reviews, bestellen, kopen, prijsMaak gebruik van deze aktie en beschik morgen over jouw eigen Cool Air koelapparaat.

Koop het hier: www.CoolAir.nl

Speciale aanbieding -50% KORTING

CoolAir gebruiksaanwijzing, hoe gebruiken luchtkoeler

CoolAir gebruiksaanwijzing, hoe gebruiken luchtkoelerMet de vele analyses gedaan door de fabrikant naar welk comfort mensen opzoek zijn in 2018 qua technolgie, gebruik, invloed op de omgeving, esthetiek, simpel, praktisch, is de maker van dit  product opzoek gegaan naar eenvoudige maar duurzame manieren om dit apparaat te ontwikkelen, zodanig dat het voldoet aan de gebruiksvoorwaarden van haar klanten. Hoe dit apparaat te gebruiken is dus gehouden op eenvoudige vinger-touch methodologie, zonder daarbij teveel over na te denken. De CoolAir gebruiksaanwijzingen geven in verschillende talen hoe het apparaat gebruikt moet worden.

 • Vul de water tank aan tot de aangegeven limiet.
 • Plaats de water tank op zijn plaats terug.
 • Zet je unit op gewenste plek, liefst op een platte oppervlakte om ervoor te zorgen dat het stabiel staat.
 • Switch nu de power-knop aan aan de bovenkant.

Geniet voor de komende acht uren van frisse, koele, gezuiverde lucht. www.CoolAir.nl

Hoe werkt CoolAir? Voordelen

In de CoolAir reviews lezen we het enthousiasme van onze klanten over deze revolutionaire CoolAir air conditioner en de voordelen welke zij ervaren. Anno 2018 wijzen meer en meer analyses uit dat mensen bewuster omgaan met het milieu, energie verbruik en meer ecologische alternatieven opzoeken. Dat is één van de grootste voordelen van deze unit. Het is zuinig in gebruik en efficient. In tegenstelling tot een airco unit trekt dit compact draagbaar apparaatje minimaal stroom. De koele lucht wordt gegenereert uit water en door aandrijving van een fan verspreid. Water wordt in de kleine motor van de unit omgezet tot verfrissende en schone lucht. De water tank is dusdanig ontworpen dat hij oderdeel uitmaakt van het hele ontwerp en niet los ervan zit. Een elegant model dat ook nog voorzien is van zeven verschillende kleuren licht. Met een druk op de knop kun je de stemming in je ruimte veranderen met kleur. www.CoolAir.nl

 • De CoolAir luchtkoeler komt met een USB kabel en een adapter. Je kunt deze makkelijk in elke USB port of elektrische outlet gebruiken. Het is efficient in gebruik en ecologisch.
 • CoolAir koelapparaten gebruiken water, zonder enige toepassing van chemische stoffen. De unit heeft een water tank welke gevuld moet worden en op zijn maximale capaciteit kan hij daaruit tot acht uren frisse, koele, lucht produceren.
 • Deze unit heeft drie versnellingen waardoor jezelf kunt bepalen wat de frequentie van koele lucht moet zijn.
 • Met de verschillende licht opties kun je de stemming zelf bepalen. De unit komt met maar liefst zeven verschillende kleuren licht.
 • Het is compact en draagbaar. Je kunt hem dus makkelijk plaatsen in beperkte ruimten, veilig opbergen en overal mee naar toe nemen.

Dit super innovatief product brengt een stukje comfort terug. De koele lucht is vrij van onzuiverheden omdat de lucht gezuiverd wordt. De omgeving wordt koel en vochtig gehouden waardoor je ongestoord de hete temperaturen kunt weerstaan. Plaats hem op he bureau, op het terras, gebruik hem in de auto of tijdens het sporten, je mogelijkheden zijn eindeloos. www.CoolAir.nl

CoolAir apparaat prijs

CoolAir apparaat prijsVoor de CoolAir prijs krijg je drie in één: koeler, zuiveraar, bevochtiger. Een duurzaam product dat scheelt in energie verbuik in tegenstelling tot een air conditioner of centrale koelingsystemen. Een CoolAir apparaat is niet alleen efficient in verbruik, maar zuivert ook gelijk de lucht en zorgt ervoor dat de ruimte binnen niet al te lange tijd gekoeld is. Zoveel voordelen voor de prijs. Ook nog aantekenen dat het geen geluidshinder veroorzaakt.

Als je het nou gebruikt om een goede nachtrust te hebben, thuis je sport routine af te werken, een terrasje om te werken, of meeneemt om te gaan kamperen, het maakt niet uit. De gebruikers opties zijn eindeloos. Voor de prijs krijg je een multi functionele, multi inzetbare unit welke je overal mee naar toe kunt nemen vanwege zijn afmetingen en gewicht. Dit CoolAir apparaat is Compact en lichtgewicht, past in beperkte ruimtes en is makkelijk op te bergen. www.CoolAir.nl

Geniet van de akties en maak nog meer mensen gelukkig met een CoolAir apparaat. www.CoolAir.nl

CoolAir waar te koop, kopen

Waar is CoolAir te koop? Vooralsnog is dit apparaat alleen verkrijgbaar rechtstreeks van de fabrikant. Om gegarantie van een  origineel product te bieden en aanspraak te maken om de bijzondere akties is CoolAir kopen toegankelijk voor alle onze klanten en toekomstige klanten via de webwinkel www.CoolAir.nl. Nu kun je ook gerust je vrienden en kennissen vertellen over CoolAir kopen en waar het te koop is.

Waar CoolAir te koop in Nederland? De technolgie is bijzonder en is daarom alleen via de officiële webwinkel van de fabrikant te verkrijgen. Een originele portable air condition rechtstreeks van de fabrikant, tot aan huis geleverd binnen enkele dagen.  Je kan dus nu vrijblijvend jouw CoolAir kopen voordat de hete zomerdagen aanbreken, middels een paar klikken online www.CoolAir.nl

Dit product is ideaal voor de mensen die mobiel zijn, zich veel moeten verplaatsen of graag vanuit een buitenlokatie werken. Maak je werk en woonomgeving aangenaam met een CoolAir koelapparaat. Je kunt nu met gemak, ook op de hete dagen, lekker op een terrasje je werk doen. Mooie uitkomst voor alle remote-werkende digitale nomaden. Enige wat je nodig hebt is water en een elektrische outlet of een USB port. www.CoolAir.nl

CoolAir nederlands – bestellen

CoolAir Nederland is te bereiken via de officiële webwinkel van de fabrikant www.CoolAir.nl voor al onze klanten CoolAir willen bestellen en laten bezorgen aan huis en of CoolAir wensen te bestellen om iemand in Nederland te verrassen. Geheel kosteloos wordt de CoolAir in Nederland tot aan huis bezorgd, binnen enkele dagen.  Garantie op veilige betaling online is geboden.  Let wel dat de webwinkel www.CoolAir.nl de enige officiële distributeur is van de CoolAir nederland. Dit product zul je dus niet op Amazon of aan Amazon gelinkte webwinkels vinden.

CoolAir analyse 2018, brandstofbesparing apparaat ervaringen, nederlands, reviews, bestellen, kopen, prijsMaak gebruik van deze aktie en beschik morgen over jouw eigen Cool Air koelapparaat.

Koop het hier: www.CoolAir.nl

Speciale aanbieding -50% KORTING

16 REACTIES

 1. Handig in gebruik. Ik kan het overal meenemen en gebruiken. Efficient en geruisloos. Past overal in. Blij met dit product.

 2. Mijn sportschool is niet voorzien van verkoeling. Mijn draagbare air conditioner werkt prima. Ik neem het mee en ben geen last tot niemand tijdens mijn workouts.

 3. Handig als ik alleen thuis ben en de koeling niet in het hele huis wil aanzetten. Ik kan rustig mijn bezigheden uitvoeren zonder dat ik onnodig energie verbruik.

 4. Geen warme avonden meer in de camper. Twee van deze units is meer dan genoeg om de camper voor acht man lekker koel te houden. We genieten met volle teugen van de units, heerlijke verkoeling onderweg en niemand die zit te piepen omdat het te heet is. Met de camper eruit is nu voor ieder geriefelijk.

 5. Dagje lekker met het bootje eruit om te vissen. Handig met de portable unit. In de USB port stoppen en laten draaien. Heerlijk! Zo genieten we ook van de zomer en buiten activiteiten.

 6. Ik stop hem zo in mijn reistas als ik ga backpacken. Je weet maar nooit als je ergens terecht komt waar de ventilatie of verkoeling het laat afweten. Voor mij is dit ideaal. Heeft praktisch geen gewicht en neemt overigens weinig ruimte in beslag.

 7. Ideaal kado voor mijn dochter die onlangs besloot op kamers te gaan wonen. Met een beperkt budget is het raadzaam om vooral haar energie verbruik aan banden te leggen. Met deze unit kan ze dat doen. In een verkoelde kamer slapen, studeren en haar vrienden ontvangen.

 8. Heel handig als ik in de werkplaats bezig ben. Normaliter zou ik op een hete dag maar een halve dag doorbrengen in de schuur. Nu kan ik rustig doorwerken en mijn werkjes afmaken zonder onderbreking door het hete weer.

 9. Als thuiswerkende kok is het prettig in een gekoelde ruimte te kunnen werken. Niet altijd handig om de airco aan te zetten want dan blijven alle geuren en aromas hangen. Deze unit was dus een ideale investering voor mijn werk. Heel erg blij dat ik het heb aangeschaft.

 10. Voor een éénpersoon studio betaalde ik me blauw aan elektriciteit. Dat is niet handig als je wat extra centjes wil overhouden aan het einde van de maand. Ik keep uit naar allerlei alternatieve manieren om centjes te besparen en gelukkig kan ik alvast de stroomrekening omlaag brengen met mijn nieuwe aanwinst. Het kost me praktisch niet, beetje water aanvullen dagelijks, maar verder helemaal goed.

 11. Dit was het mooiste kerstkado wat de kinderen mij konden geven. Ze weten hoe belangrijk mijn hobby is en het geklets over werken in de hete schuur hoef ik ook niet meer an te horen. Blij dat ze mij dit mooi kado hebben geschonken en tegelijkertijd zichzelf en mij blij hebben gemaakt.

 12. Gebeurd wel eens dat de centrale uitvalt op het werk. Storend als e je werk moet onderbreken daarvoor. De faciliteiten manager bracht mij dit voorstel en omdat we voordelige aanbiedingen konden krijgen leek het mij wel wat. Nu is het een fractie vergeleken wat het me kostte aan niet productieve uren. Ik beveel het zeker aan bij collega ondernemers.

 13. Ik kan thuis in de comfort van mijn huis lekker in de koelte mijn kunst beoefenen. Kost me ampertjes wat en ik kan uren aaneengesloten werken zonder dat ik vermoeid raak door de toenemende hitte buiten. Dit apparaat kan best wel wat uren hebben, dat werkt super goed voor mij.

 14. Mijn kleintje kon niet zo goed tegen de lucht uit de air conditioner, werd er al gauw benauwd en verkouden van. Dit is een mooi alternatief omdat ze nu vrij kan slapen zonder de droge hoest, zonder verkoudheid of neusverstopping. Ook niet meer eng om alleen te slapen want we zetten het nachtlicht aan, ook nog op haar favoriete kleur. Zoveel comfort in een klein apparaatje. Zo handig.

 15. Ik vind het fijn om af en toe buiten de deur te werken, een cafe te pakken of ergens op een terrasje zitten. Met de opvliegers is dat in de zomer best een uitdaging. Dat was voor ik dit apparaatje ontdekte. Handig, kan overal mee naar toe. Ik hoef er alleen maar een outlet voor te vinden en het werkt. Wat een uitkomst voor vrouwen in de overgang. Althans ik beveel dit aan aan al mijn vriendinnen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here