Ling Fluent ervaringen, forum, recensie, kruidvat, waar te koop, kopen, prijs, nederland

13
3 (60%) 5 votes

Ling Fluent ervaringen, forum, recensie, kruidvat, waar te koop, kopen, prijs, nederlandHet spreken van een buitenlandse taal is niet alleen leuk: het kan ook heel nuttig, leerzaam en verrijkend zijn. Een taal goed leren spreken of schrijven vergt tijd. Wie dat toch snel wil bereiken doet er verstandig aan deze talencursus te overwegen. In een tijdperk waarin de letterlijk en figuurlijk haast geen grenzen meer kent is het belangrijk dat Nederlanders talen van over de grenzen spreken. Wie alleen maar Nederlands spreekt, komt niet ver. Andersom geldt dat buitenlanders die zich in Nederland vestigen, er goed aan doen om de Nederlandse taal te leren kennen. Lees verder www.LingFluent.nl

Ling Fluent ervaringen, forum, recensie, kruidvat, waar te koop, kopen, prijs, nederlandVolg één van onze vele talencursussen zodat u zichzelf verstaanbaar en begrijpbaar kunt maken wanneer u in een vreemd land bent.

Bestel nu een cursus: www.LingFluent.nl

Speciale aanbieding -50% KORTING

Ling Fluent ervaringen, forum – recensie

Ling Fluent ervaringen, forum - recensieOnze speciale methode speelt daar wel op in. Wie bij ons een talencursus volgt leert niet alleen snel woorden en zinnen te begrijpen: wij doceren ook de achtergrond en cultuur waardoor de cursist zich beter kan inleven. Ook is ons cursusmateriaal dusdanig opgezet dat wij continue beide hersenhelften stimuleren.

Wij hebben hier wat Ling Fluent ervaringen van verschillende cursisten verzameld. Lees een onderstaand Ling Fluent review om in te zien hoe effectief onze methode is. Sinds wij onze eerste cursus hebben geintroduceerd hebben bijna 5.000 mensen succesvol één van onze talencursussen gevolgd. Hier zijn een paar van hun reacties:

Dankzij de talencursus die ik heb gevolgd heb ik versneld promotie kunnen maken bij mijn werkgever. Het stelde me in staat om met mijn klanten in hun eigen taal te communiceren en te begrijpen. Omdat het digitaal was, kon ik het doen op momenten dat het mij uitkwam. Die flexibiliteit en effectiviteit hebben zich inmiddels duidelijk uitbetaald.

Peter – Kampen

Wij hebben onze ouders een talencursus cadeau gedaan zodat ze zich verstaanbaar zouden kunnen maken tijdens hun rondreis door Zuid-Europa. Dat was een afscheidscadeau van mijn vader’s werkgever. Uit vrees dat ze in de problemen zouden raken, overwogen mijn ouders om er van af te zien. Dankzij de talencursus kunnen ze nu goed communiceren. Ook voelen ze zich op hun gemak waardoor ze optimaal van hun rondreis genieten.

Liesbeth – Amerongen

De cursus Nederlands die ik heb gevolgd heeft me enorm geholpen om snel in Nederland te integreren. Als apothekersassistente uit Allepo kon ik snel een baan vinden. Voorwaarde was wel dat ik Nederlands zou spreken. Met deze cursus is me dat gelukt. Nu draag ik mijn eigen steentje aan de Nederlandse economie bij.

Yasmin – Dordrecht

Ling Fluent ervaringen, forum, recensie, kruidvat, waar te koop, kopen, prijs, nederlandVolg één van onze vele talencursussen zodat u zichzelf verstaanbaar en begrijpbaar kunt maken wanneer u in een vreemd land bent.

Bestel nu een cursus: www.LingFluent.nl

Speciale aanbieding -50% KORTING

Ling Fluent gebruiksaanwijzing, hoe gebruiken?

Ling Fluent gebruiksaanwijzing, hoe gebruiken?

De Ling Fluent gebruiksaanwijzing werkt eigenlijk zeer eenvoudig. Schrijf u in voor een taalcursus waarna wij u toegang tot ons online cursusprogramma verlenen. Daar logt u op in op de momenten dat het u schikt en voor de duur dat u beschikbaar bent. Dan kan één uur, dagdeel of hele dag zijn. Ons lesmateriaal wijst zich vanzelf. Ons lesmateriaal stimuleert om-en-om beide hersenhelften. U zelf zult daar geen weet van hebben maar het resultaat zult u al snel merken.

Om onze talencursussen te volgen hoeft men niet op vaste tijdstippen naar een vaste locatie. Dat scheelt u tijd en komt uw gemak ten goede. Ook draagt dat bij in uw opnamevermogen van nieuwe kennis en de snelheid waarmee u de nieuwe taal leert te begrijpen, lezen en schrijven. www.LingFluent.nl

Didactisch verantwoord

Onze lesmethode en lesmateriaal is het resultaat van jarenlang wetenschappelijk onderzoek naar de manier waarop het menselijk brein werkt. We weten allemaal dat woordjes stampen niet het gewenste resultaat bereikt. Voor onze lesmethode maken wij gebruik van een een systeem van multimediale kaarten. Die kunt u bekijken met behulp van een computer, smartphone, tablet of ander electronisch apparaat. Onze fiches leggen een verband tussen een woord en een afbeelding en hebben een geluidsclip waarin de juiste uitspraak te horen is. Dankzij onze methode legt het brein automatisch een verband. Door de fiches te combineren loopt het aantal verbanden zelfs op tot vijf. Er ontstaat dus een krachtig netwerk in uw geheugen dat zich niet tot nauwelijks meer laat ontkrachten. Het proces van vergeten wordt ook met een factor vijf vertraagd. www.LingFluent.nl

Snel resultaat

Deze unieke aanpak om een taal te leren zorgt voor snel resultaat.

Binnen 14 dagen een goede basiskennis. U leert dagelijks 200 nieuwe woorden waardoor uw woordenschat in 2 weken al voldoende groot is om te kunnen communiceren.

Gecombineerd leren. Onze aanpak zorgt er voor dat u snel verbanden legt. Zo onthoud u de woorden beter en zult u beter en sneller zinnen formuleren.

Leren waar en wanneer het u schikt. Onze cursus is digitaal. U kunt het doen op de wijze en momenten die het beste bij u passen. Er is dus geen druk waardoor uw kennisopname wordt verhoogd.  www.LingFluent.nl

Dankzij onze method leert u ongeveer 200 woorden per dag. Omdat wij die regelmatig terug in het systeem brengen, kunt u al na twee weken vlot in deze taal communiceren.

Ling Fluent prijs

Ling Fluent prijs

De Ling Fluent prijs voor taalcursussen is vele malen lager dan wanneer u elders een cursus volgt. Dat komt omdat wij geen dure docenten of klaslokalen gebruiken. U doet de cursus gewoon thuis op uw eigen systeem. Wij hoeven dus alleen maar de kosten voor het onderhouden van ons lesmateriaal en kwaliteitszorgsysteem te berekenen. Het idee dat Ling Fluent gratis cursussen aanbiedt is dus bijna waar temeer omdat ons lesmateriaal digitaal is. Ook hier geldt; wij hoeven geen kosten in rekening te brengen voor het drukken en verzenden van ons lesmateriaal.

Onze talencursussen zijn niet alleen het goedkoopste maar bieden ook het beste rendement. Door bij ons in een talencursus te investeren leert men veel sneller een taal te spreken of te schrijven dan wanneer men, gedurende lange periode, lessen bijwoont op een centrale locatie in het land. Onze prijzen zijn volledig inclusief. U komt dus niet voor onverwachtte financiële verrassingen te staan. www.LingFluent.nl

Ling Fluent waar te koop, kopen

Ling Fluent waar te koop, kopen

Een talencursus van Ling Fluent kopen doet u het beste hier. Onze talencursussen zijn volledig online en deze website is de enige manier waarop u toegang tot onze cursus kunt krijgen. Laat u dus niets wijsmaken door gladde praters en sneller verkopers. Alleen op deze website zult u toegang tot ons cursusmateriaal verkrijgen. Wij bieden onze cursussen nergens anders aan. Niet in een winkel en ook niet vanuit een instelling. www.LingFluent.nl

Om onze taalcursussen te volgen hoeft u niet perse in Nederland te wonen of aanwezig te zijn. U doet de cursus op een moment dat u het beste schikt. Dat kan onder kantooruren zijn maar het is ook mogelijk om uw talenkennis te verbeteren terwijl u op zakenreis of vakantie bent. www.LingFluent.nl

Ling Fluent nederland – bestellen

Ling Fluent nederland - bestellen, kruidvat

U kunt bij ons terecht voor taalcursussen voor meerdere talen. Die zijn er op gericht om Nederlanders mondiger in het buitenland te maken, maar helpen ook om buitenlanders mondiger in Nederland te maken. Door bij ons een taalcursus te volgen kunt u beter uit de voeten wanneer u op vakantie bent, of sneller integreren wanneer u in Nederland woont. Onze cursussen richten op de specifieke dagelijkse activiteiten maar helpen ook mensen om zelfstandig in de maatschappij te staan. Dat houdt in dat wie onze taalcursus volgt, in staat is op de werkvloer mee te draaien en van toegevoegde waarde te zijn.

Onze talencursussen zijn gericht op individuën maar wij kunnen ook lesmateriaal samenstellen voor groepen of bedrijven. Dit is handig wanneer ondernemingen plotseling fors moeten uitbreiden of wanneer er een grote groep in eens een nieuwe taal moet worden bijgebracht. Denk daarbij aan vluchtelingen die in een project worden opgenomen of gezinnen die naar Nederland of naar het buitenland verhuizen. www.LingFluent.nl

Voor wie?

Onze talencursussen zijn voor iedereen. Of het nu gaat om zakenlieden, hobbyisten, partners of kinderen met ambities: dankzij onze talencursus kan iedereen straks communiceren. Onze cursussen zijn zo opgezet dat iedereen er wat van leert. Het maakt niet uit wat uw instapniveau of doel is. Door onze modules af te werken komt elke deelnemer stappen vooruit. Onze talencursussen leert hen over dagelijkse dingen en problemen maar kan ook gerichte en specifieke informatie zijn. Het is dus een oplossing voor iedereen. www.LingFluent.nl

Ling Fluent ervaringen, forum, recensie, kruidvat, waar te koop, kopen, prijs, nederlandVolg één van onze vele talencursussen zodat u zichzelf verstaanbaar en begrijpbaar kunt maken wanneer u in een vreemd land bent.

Bestel nu een cursus: www.LingFluent.nl

Speciale aanbieding -50% KORTING

13 REACTIES

 1. Komende zomer ga ik voor het eerst alleen op reis! Om er zeker van te zijn dat ik niet in zeven sloten tegelijk loop heb ik een cursus Italiaans gevolgd. Ideaal want nu ben ik straks in staat om alles zelf te regelen.

 2. Dankzij deze talencursus lukte het me om sneller in onze vestiging in Tjechië te integreren. Dat kwam de productiviteit en sociale band ten goede en maakte het voor mij makkelijker om daar te verblijven.

 3. Mijn vakantieliefde was liefde op het eerste gezicht. Echter spraken we geen van beide elkaars taal. Via een cursus Spaans is het me gelukt hem beter te begrijpen. Dat heeft onze relatie een extra impuls gegeven.

 4. Het voordeel van deze cursus is dat ik ‘m kon doen wanneer het mij schikte. Zo heb ik gedurende enkele maanden mezelf Chinees aangeleerd. Dat deed ik vooral tijdens de momenten dat ik in het vliegtuig of op de hotelkamer zat. Chinezen hebben nu respect voor mij en dat vertaald zich door aan de onderhandelingstafel.

 5. Deze cursus is erg handig omdat je een taal tegelijkertijd leert spreken, lezen en schrijven. Je slaat dus drie vliegen in één klap.

 6. Ik ben erg te spreken over deze organisatie omdat ze een praktische cursus voor meerdere talen en tegen een betaalbare prijs bieden. Als ondernemer wil ik waar voor mijn geld. Dat krijg ik hier!

 7. Wij hebben onze zoon een cursus Frans gegeven als een soort bijles omdat het op school niet echt wilde lukken. Zijn Frans gaat nu met stappen vooruit, tot grote verbijstering van zijn docent!

 8. Ik ben blij dat ik hier een cursus Arabisch heb gevolgd want dat voorkwam veel problemen toen ik onlangs door het Midden-Oosten trok. Vanwege mijn blonde haar was ik overal het middelpunt van de belangstelling. Dankzij mijn kennis van de Arabische taal wist ik wat er over mij werd gezegd en kon ik adequaat reageren.

 9. Komend najaar willen wij het noorderlicht gaan bekijken in Scandinavië. Met een cursus Noors hopen we straks ongedwongen van onze ervaring te kunnen genieten.

 10. Ons hotel krijgt steeds vaker gasten uit het Verre Oosten. Om hen optimaal van dienst te kunnen zijn hebben wij besloten om al onze medewerkers een cursus Mandarijn te laten volgen. De eerste resultaten zijn al zichtbaar. Wij ontvangen nu steeds meer doorverwijzingen.

 11. Als ambulante hulpverlener kom ik in toenemende mate bij mensen thuis die de Nederlandse taal niet machtig zijn. Dan is het moeilijk communiceren. Dankzij mijn cursus Arabisch ben ik nu in staat hen beter te begrijpen. Dat komt mijn dienstverlening ten goede.

 12. Onze onderneming draait voor een groot deel op Poolse arbeiders. Die betrekken wie via een uitzendbureau. Om toch goed te begrijpen wat zij ervaren en welke verbeteringen zij willen heb ik een cursus Pools gevolgd. Nu werkt alles nog gestroomlijnder.

 13. Mijn Thaise schone is de liefde van mijn leven en het is mijn droom dat ze naar Nederland komt. Vandaar dat zij nu begonnen is met een cursus Nederlands zodat de overgang straks vlot kan verlopen. http://www.lingfluent.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here